Ponedjeljak, 02 Travanj 2018 08:37

15 GODINA MANIFESTACIJE / Dani šibe i ribe uz Crvenu jabuku, Gazde, C.I.C.E...

Započele su intezivne pripreme za najveću kotoripsku manifestaciju Dani šibe i ribe koja će se ove godine održati na prostoru kod nove škole 26. i 27. svibnja.

Općinski čelnici, načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki, dogovaraju program jer se ove godine obilježava 15 godina otkako se ova nadaleko poznata manifestacija održala u Kotoribu.

Otkrili su nam da nas očekuje puno dobre ribe i zabave ispod velikog šatora.

Tako će u subotu već od popodnevnih sati Kotoripčane i njihove goste zabavljati Tamburaški sastav 'Cure iz centra' - popularne C.I.C.E. U večernjim satima očekuje nas besplatni koncert Crvene jabuke. No, ni tu nije kraj subotnjeg programa. Nakon Žere i Crvene jabuke, na pozornicu će odličan bend imena Pisofkejk.

Nedjelja je rezerivarana za grupu Enigma, bogatu ponudu domaćih tradicijskih proizvoda, jela od ribe - posebno šarana na rašljama, ribičiju u bazenu..., dok će kao šećer za kraj zapjevati poznati tamburaški sastav Gazde.

Kako doznajemo, svi koncerti su besplatni, a u planu je i besplatan vlak koji će voziti na relaciji Varaždin - Kotoriba - Varaždin.

Dobra zabava je zagarantirana, a detaljan program Dana šibe i ribe bit će uskoro poznat.

A.Fuš

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
tel: 040 682 265
e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

Kalendar događanja

© 2018 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica