Utorak, 30 Listopad 2018 13:58

NOVI PROSTORI / Ordinacije dentalne medicine Helge Golubić i Andree Belić na novoj lokaciji u centru Kotoribe

Nakon tri godine pružanja primarne dentalne zaštite na adresi Kralja Petra Krešimira u Kotoribi, Ordinacija dentalne medicine Helga Golubić dr. med. dent. i Andrea Belić dr. med. dent. preselile su na novu adresu i u nove prostore. Ordinacije sada imaju zasebne prostore, a u sklopu skupne prakse pružaju usluge u dvije smjene.

Ordinacija dentalne medicine Helge Golubić radi parnim datumima popodne, neparnim ujutro, a Ordinacija dentalne medicine Andrea Belić parne datume ujutro, a neparne popodne. Radne subote su za dr. Golubić prva, a za dr. Belić prva i posljednja u mjesecu. Brojevi telefona su nepromijenjeni (040 682 255 i 097 7906882). Pacijenti se naručuju, a nenaručena se primaju hitna stanja.

Uz dr. Golubić usluge pruža i Ivana Najman dr. med. dent. Ordinacije su opremljene po standardima Europske unije, a ordinacija dr. Helge Golubić je jedna od pet u Međimurju dodatno opremljenih opremom iz programa europskih fondova. Ordinacija dr. Helge Golubić je ugovorna suradna ustanova za osposobljavanje mladih doktora dentalne medicine Stomatološkog fakulteta.Tim je putem i dr. Ivana Najman ostala raditi, nakon završenog školovanja, u Kotoribi. Veliku potporu u radu ordinacije daju asistentice Irena Kovač i Irena Matulic, a za logistiku i 'završni sjaj' tu je i spremačica, Ivanka Baumhak.

Obje ordinacije imaju ugovor s HZZO-om i trenutno primaju nove pacijente. Pružaju se sve usluge obuhvaćene 'košaricom' HZZO-a, ali i vanstandardne usluge poput bijeljenja i pjeskarenja zubi, izrada krunica i mostova iz keramike i cirkona, implantološke usluge... Također se pružaju usluge pacijentima osiguranicima država Europske unije, imateljima europske kartice.

Kroz preventivne programe ordinacije posebno brinu o trudnicama, sportašima i djeci za koju imaju posebno posvećen dan u godini u sklopu mjeseca oralnog zdravlja, nazvan: “Dan plavih zubi”, gdje se djeci predškolske i školske dobi kroz interaktivnu radionicu daje mnoštvo korisnih informacija.Uglavnom, bili mladi ili stari, s problemima ili samo trebate savjet, obratite se s povjerenjem na adresi: Kotoriba, Kralja Tomislava 123A (pokraj vatrogasnog doma).

A.Fuš

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
tel: 040 682 265
e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
© 2018 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica