Članovi Malonogometnog kluba 'Klub 75' iz Kotoribe nedavno su putem svoje Facebook stranice u suradnji s tvrkom Bali i njihovim brendom Kozo organizirali aukciju svoja dva dresa koja su postigla značajnu cijenu, a otišli su u ruke Luke Bobičanca i Dražena Mlakara.

Prihod od aukcije odlučili su iskoristiti kako bi razveselili mališane Dječjeg vrtića Kotoriba povodom božićnih blagdana, a to je nastavak tradicije jer kotoripski malonogometaši to rade već godinama.

- Hvala vam dragi prijatelji iz MNK Kluba 75 što ste s poklonima došli u naš vrtićki svijet! Sva vam djeca od srca žele da vas brzo u nove prostore usele. Uz voće, keksiće, sokove i slatkiše jako su nam važne slikovnice jer njih listamo i čitamo najviše! – poručili su iz Dječjeg vrtića Kotoriba.

Darove su u ime kluba donijeli predsjednik i tajnik, Mario Paveli i Borko Beliga, a zajednička spona kluba i vrtića je i Nemanja Vukotić, član MNK-a te odgojitelj u vrtiću.

U subotu, 9. srpnja Malonogometni klub 'Klub 75' iz Kotoribe organizirao je dnevno-noćni malonogometni turnir. Okupilo se sedam ekipa koji su najprije odigrali međusobne susrete u dvije skupine.

Nakon polufinala i finala doznalo se ime pobjednika, a to je bila ekipa NK Bukovčan 27 koja je u finalu nakon izvođenja penala pobijedila ekipu 'OPG Tihomir Škoda-Pigeon-Capa'.

U pauzama između utakmica organizirano je i gađanje prečke s devet metara u čemu se najbolje snašao Domagoj Dežđek, a turnir su pratili brojni posjetitelji.

- Čestitke dečkima iz NK Bukovčan 27 na osvajanju turnira te prekrasnoj gesti nakon podjele nagrada! Hvala našim dragim Mažoretkinjama Kotoribe što su se odazvale našem pozivu, sucima, sponzorima, fotografu, ekipama, kao i radnoj ekipi. Pozitivno smo iznenađeni odazivom publike na turnir te se vidimo i druge godine u još većem broju! - poručili su iz kluba.

Zahvaljuju tvrtkama Nelumbo obrt za njegu i održavanje tijela, trgovina Lug, Caffe bar Still i frizerski salon Glamur te Općini Kotoriba i NK Graničar Kotoriba na pomoći oko organizacije turnira.

Tekst: Dario Hrašćanec
Foto: Marko Habuš

U subotu, 1. siječnja, Malonogometni klub 'Klub 75' održao je novogodišnje druženje na igralištu u Murskoj ulici u Kotoribi, kod zgrade starog vrtića.

Okupilo se tridesetak malonogometaša koji su podijeljeni u četiri ekipe na igralištu pod svjetlima reflektora pokazali što znaju.

Bodrilo ih otprilike isto toliko gledatelja, a vrijedni članovi MNK Kluba 75 za sve su pripremili kuhano vino i bograč. Bila je to prilika i da si posjetitelji međusobno prepričaju svoje doživljaje s dočeka te požele sve najbolje u novoj godini.

Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji.

Tekst i foto: Dario Hrašćanec

Stranica 1 od 5

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Ulica kralja Tomislava 100, 40329 Kotoriba
OIB: 59532160535
tel: 040 682 265

e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

 

Popis skupova podataka s metapodacima (Asset lista) Općine Kotoriba

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
© 2021 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica